Tiramisu med björnbärsmarmelad

Kräm:

  • 1äggulorimg_0387
  • 125 g mascarpone
  • 1 krm vaniljpulver

Vispa äggulor, mascarpone och vaniljpulver till en slät kräm

Maräng:

  • 1 äggvitor
  • 1/2 dl strösocker

Vispa äggvitorna till ett vitt skum med elvisp. Tillsätt strösocker, lite i taget, fortsätt vispa till en fast maräng.

Rör ner i mascarponekrämen försiktigt

Kex:
  • 5 savoiardikex
  • 1/2 dl kallt kaffe

Doppa savoiardikex i kaffet.

Till servering:  kex ,Byarums skafferis björnbärsmarmelad  och mascarponekräm i 2 glas ,strö över hallon

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>